24-uurs Mannenweekend op de Veluwe - Botte Bijlwerpen, Escapetour en een Darttoernooi

Bij dit 24-uurs Mannenweekend op de Veluwe is inclusief:

  • 1 Overnachting in een Finse chalets
  • 1x Een Buffet "gewoon lekker"
  • 1x Een heerlijk ontbijt
  • Escapetour
  • Botte Bijwerpen
  • Pubquiz

  Prijs: € 139,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
  € 134,50 p.p. op basis van een 3-persoonskamer.
  Exclusief de toeristenbelasting.

  Toeslagen:Verblijf op zaterdag toeslag € 10,00 per persoon.
  1-persoonskamertoeslag  € 49,50 per nacht per kamer.
  Verblijf in juli en augustus toeslag € 15,00 per persoon per nacht.
  Verblijf voor een hond kost € 10,- per nacht.

  De prijs van dit 24-uurs Mannenweekend op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

24-uurs Mannenweekend - Overnachten in Finse Chalets

Dit 24-uurs mannenweekend op de Veluwe is de perfecte manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en te genieten van een weekend vol avontuur en competitie. Maak gebruik van de leuke activiteiten en kom genieten met de mannen!

Activiteiten voor de mannen

  Botte Bijlwerpen --> Botte bijlwerpen is een leuke activiteit voor mannen die houden van een uitdaging en een beetje competitie. De deelnemers moeten proberen een botte (een soort hak) zo ver mogelijk weg te gooien. Het is een test van kracht en precisie, en kan zeker voor een leuke competitie tussen de deelnemers zorgen tijdens een dit 24-uurs Mannenweekend op de Veluwe.

  Escapetour --> Ontsnappen jullie uit het bos??

  Pubquiz --> Altijd gezellig!

Het programma:

Dag 1:

15:00 uur - Inchecken
16:00 uur - Botte Bijlwerpen. Het gaat er niet om hoe ver je kunt gooien, maar hoe precies je kunt gooien.
17:30 uur - Een heerlijk Buffet "gewoon lekker"
20:00 uur - Pubquiz

Dag 2:

09:00 uur - Wordt u verwacht voor een heerlijk ontbijt
11:00 uur - Uitcheken
12:00 uur - Escapen uit het bos!
15:30 uur - Borrelen (exclusief)

Overnachten aan de rand van het bos

Op dit activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 kamers met elk een eigen voordeur. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!

De kamers:Elke kamer is voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi en uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken.

Tijdens uw verblijf is er een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u gezellig bij elkaar kunt zitten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes
 • Tennisbaan

Onze Partner

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.