Vriendendag in Gelderland - Willem Tell schiet toernooi met Barbecue aan het water

Bij deze Vriendendag in Gelderland is inbegrepen:

  • Pijl en boog schieten
  • Blaaspijp schieten
  • Luchtdruk schieten
  • Barbecue

Prijs: € 39,50 p.p.

Minimaal aantal personen 10 en maximaal 30.
Bent u met meer personen dan maken we graag een programma op maat.

De prijs van deze Vriendendag in Gelderlan is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendendag in Gelderland

  Onze locatie aan de Rhederlaag in het Gelderse Lathum is een ideale plek voor jullie volgende Vriendendag. Op het programma staat het Willem Tell Schiet toernooi met 3 verschillende activiteiten, Pijl en boog schieten, Blaaspijp schieten en Luchtdruk schieten. Wie mag zich de winnaar noemen? De Vriendendag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue.

Gezellig Restaurant aan de Rhederlaag

  Wij heten jullie van harte welkom bij ons op locatie gelegen aan de Rhederlaag.

  Naast het feit dat u bij ons heerlijk kunt dineren met uitzicht op het Rhederlaag stellen wij de locatie ook tot uw beschikking voor het organiseren van al uw bruiloften, feesten en partijen op maat gemaakt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een van onze heerlijke buffetten of bbq`s, een swingende feestavond, een luxueus diner of ontspannen vergaderen u kunt het zo gek niet bedenken of wij realiseren het voor u.

Alleen de beste ingredienten

Alleen de beste ingredienten, u leest het goed! Al onze gerechten worden met zorg bereid en met alle liefde voor ons vak voor u gekookt. Hier komt natuurlijk ook de kwaliteit van onze ingredienten bij kijken. En vertrouw ons, wij nemen alleen het beste!.

Barbecueën is altijd een leuk idee en het kan bij ons. In de zomer kunt u zelf bakken en braden op ons terras met uitkijk over de Rhederlaag. Ook in de winter is onze BBQ niet weg te denken, echter wordt dan het vlees professioneel door één van onze koks voor u bereid en vervolgens in buffetvorm opgediend.

Inhoud BarbecueVarkenssatè (2 stokjes)
Hamburger (rund)
Varkenshaasmedaillon
Kip op stok
Witte kool salade met blauwe druif, rozijn en kummel
Aardappel alade
Rundvleessalade
Bladsalade
Stokbrood met sauzen ( knoflook, cocktail, kerrie en satèsaus)

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Restaurant

Bij ons restaurant kunt u heerlijk lunchen en dineren en heeft u een uitgebreide keuze. Kies voor onbeperkt spare-ribs, gamba's of biefstuk eten. Op de drankenkaart ziet u een uitgebreide keuze aan heerlijke dranken en speciaalbier.

Feesten

Ons restaurant biedt meer dan alleen het restaurant. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere bruiloften. Ons restaurant heeft een prachtige trouwlocatie aan het water en beschikt over een partyboot. Een waanzinnig idee om de daggasten een rondvaart over het Rhederlaag aan te bieden. Naast bruiloften worden er ook regelmatig feesten gegeven op onze locatie, die wij zelf verzorgen. Wij bieden ook barbecues en buffetten aan voor groepen. Uw wensen zijn altijd bespreekbaar. Het restaurant beschikt over een ruime parkeergelegenheid direct voor de deur voor al uw gasten.

Activiteiten

Ons restaurant verzorgt meerdere activiteiten en arrangementen en zorgen ervoor dat de gasten een geweldige dag hebben beleefd. Hierbij kunt u denken aan ons scooterverhuur, de limoservice, waterballen of bumperballen, onze indooractiviteiten, suppen en zelfs flyboarden.

Arrangementen

Bij de activiteiten die wij aanbieden hebben wij ook verschillende arrangementen waarbij u tussen de activiteiten door of na afloop kunt genieten van een heerlijk diner.