Wij willen wijnen arrangement - Vriendinnenuitje Fluistervaren en High Wine

Bij dit Wij willen wijnen arrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme consumptie en lekkernij uit de patisserie 
  • Fluistertocht van 2 uur door de Weerribben
  • 3-gangen High Wine

  Prijs: € 63,50 p.p. op basis van minimaal 4 personen.

  Het is ook mogelijk om te wandelen of kickbiken in plaats van fluistervaren.
  Kosten met wandeling: € 38,50 p.p.
  Kosten met 2 uur kickbiken: € 42,- p.p.

  De prijs van dit Wij willen wijnen arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

Fluistervaren en High Wine in de Weerribben

  Wij willen wijnen is het arrangement voor dames die op zoek zijn naar een leuke activiteit met een smaakvolle afsluiting. Graag ontvangen we jullie in de Bakery, Bubbel & Bites Eetcafe. Vanaf deze locatie aan het water gaan jullie zelf Fluistervaren door de Weerribben. Als afsluiter van dit leuke uitje serveren wij een heerlijke 3 gangen High Wine, laat de zomer maar komen.

Wij willen Wijnen programma

10:00 uur Ontvangst met warme consumptie en lekkernij uit de patisserie 
10.30 uur Fluistertocht van 3 uur door de Weerribben
13.30 uur De middag wordt afgesloten met een 3 gangen High wine
Dit arrangement is ook mogelijk met aanvang om 13.00 uur. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de high wine plaatsvinden in het zusterrestaurant in Paasloo.

Bakery Bubbel Bites

Bakery-Bubbles-Bites is gevestigd op het luxe waterpark in Ossenzijl. Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente. De naam geeft het al aan: vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank.

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoersmiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie aan.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.